Pár évvel ezelőtt eszelős buliban voltunk a csajokkal. Dübörgött a zene, folyt a az alkohol, roptuk a táncot, kacérkodtunk a pasikkal! Egyszóval Istenien éreztük magunkat. Fényünk kezdett kissé megkopni ezért betódultunk a toalettre, hogy helyrehozzuk csábító tekintetünkkel, kipirosodott arcunkat. Pechünkre tömve volt a megcélzott helység ezért visszatértünk a táncparkettre egy tánc erejéig, bízva abban, hogy néhány perc múlva talán sikeresebbek leszünk.

 

Ismét hatalmas tombolás a következő zenei blokkra, melynek végén egymásra néztünk és szinte egyszerre indultunk el a mosdó felé. Tudtuk most már nem tágítunk addig míg ismét partiképesek nem leszünk. Betódultunk és elkezdtük csinosítani magunkat. Előkerült a kőpúder, az ecset, a rúzs és némi szemfesték is. Réka barátnőm előkapta sminktáskájából a kézitükrét és lelkesen pirosította orcáját mikor egy lánycsapat berontott és meglökte őt. A tükör kihullott kezéből és a földre hullott ahol darabokra tört.

 

A barátnőm azóta is szingli és a kutya sem kérte még meg a kezét!

 

Hol hibázott Réka?

Nem vigyázott és hajadonként kiejtette kezéből a tükröt!

 

Mit kell tenned ha eltörtél egy tükröt?

  

1. Szedd össze a tükör minden darabját (Vigyázz a szilánkok élesek elvághatják a kezed!), minél előbb ásd el és várd a várva várt esküvőd. 

 2. 7 év után a törött tükör átka semlegesíti önmagát!

  

 

  

Címkék: tükör ártó babonák

A bejegyzés trackback címe:

https://babona.blog.hu/api/trackback/id/tr92701949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása