Ha kiborul a só...

 2011.02.25. 23:57

Barátnőm Kata üzleti ebédre volt hivatalos a közeli étterembe. Egész héten erre a találkozóra készült hiszen a  megbeszélés eredménye jelentős kihatással volt a család anyagi helyzetére.

A leendő üzleti partner megérkezett és elkezdődött az ebéddel egybekötött tárgyalás. Egyre jobban elmélyedtek az üzleti világban és mindketten szimpatizáltak egymással. Kata izgatottan hívott fel az étterem mosdójából, hogy mennyire jól halad és már a markában érzi ezt az projektet.

Lelkesen visszasietett az asztalhoz, ahogy leült véletlenül fellökte a sótartót. Mondanom sem kell, hogy a megbeszélés 180 fokos fordulatot vett és parázs vita alakult ki kettőjük között egy jelentéktelen dologból. Az üzlet mégsem köttetett meg, Kata lógó orral távozott a megbeszélésről.

 

Hol hibázott Kata?

Nem semlegesítette a kiborult só "átkát"!

 

Mit kell tenned ha kiborul a só?

 

1. Három csipet sót dobj hátra a bal vállad felett!

Címkék: ártó babonák kiborul

A bejegyzés trackback címe:

https://babona.blog.hu/api/trackback/id/tr632691252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili Laura Szirmai 2016.01.29. 19:21:09

Ja.. Arrol miért nem beszelnek hogy ha cipőt az agyra ragsz betegség ben leszel és, Ágyban fogsz lenni sokáig?! Ha! Itt a válasz: sok mindent a Net sem tud….

Lili Laura Szirmai 2016.01.29. 19:23:11

Uh, még az is , Tükör be ne álj, ha szomoru vagy, mert magad szomoru leszel.. De egyebkent tetszik a www. Blog. hu
süti beállítások módosítása